yoga500

Yoga en Meditatie lessen in Laren

In een sfeervol kerkje in Laren (NH) geef ik op maandagochtend Yoga lessen. Bij mooi weer in de tuin.

Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk

Waar: Velthuysenlaan 17 te Laren

Wanneer: Maandagochtend om 9.00 uur, tweede les om 10.15 uur 

Voor wie: Voor iedereen die rust en ontspanning zoekt

Kosten: Een 10 lessenkaart voor 125 euro, een losse les 12,50 euro

Kom langs voor een gratis proefles

Bel mij voor meer informatie: 0615 8914 73

 

Yogales in de tuin

 

 

 


 

Luister hier naar heerlijke yogamuziek:

Over Yoga:

 

Hatha yoga

Hatha betekend zon en maan, de balans tussen rust en activiteit. Deze vorm van yoga brengt door middel van lichamelijke oefeningen het denken tot rust. Door te oefenen met aandacht voor wat je doet en je gedachte te laten varen over het verleden of de toekomst ben je aanwezig in het hier en nu. Hierdoor wordt men zich bewust van zichzelf.
De opbouw van de les bestaat uit het losmaken van de gewrichten, de yoga houdingen en ontspanning. De yoga oefeningen worden gedragen door de adem.
Elke les bevat ook een meditatie. Tijdens de meditatie focussen we ons op het trainen en tot rust brengen van de geest. Hiervoor worden verschillende meditatie technieken gebruikt.

 

Dru yoga / Dru sound

Dru betekend het stille punt in jezelf. De yoga lessen bestaan uit zachte vloeiende bewegingen, meestal op muziek. De adem wordt gebruikt als een ondersteuning voor de bewegingen.
De opbouw van de les bestaat uit activatie oefeningen, “energy block release”, yoga houdingen, meditatie en ontspanning. Dru yoga kan ook in combinatie met Dru sound. Dit helpt met zelfbewustwording door middel van je stem; het zingen van mantra’s en klanken.

 

Yoga en dans

Deze lessen vormen een dynamische combinatie van dans bewegingen en yoga houdingen op muziek. De muziek keuze kan variëren van indiaanse muziek tot klassiek.

 

Privè lessen

Deze lessen worden gegeven op u gewenste locatie.
Kosten € 75,– voor anderhalf uur